Liittyminen

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita tutkijat, opiskelijat ja kaikki keskiajan tutkimustiedosta kiinnostuneet. Yhdistyksen yhteisöjäseniin kuuluu lisäksi kirjastoja, yhdistyksiä ja tutkimuslaitoksia. Yhteensä jäseniä on jo yli sata.

Jäsenmaksut:
tavallinen: 15 EUR / vuosi
perustutkinto-opiskelijat: 10 EUR / vuosi
perhejäsenet: 23 EUR / vuosi koko perheeltä yhteensä
yhteisöt: 23 EUR / vuosi

Liittyminen käy kätevästi ottamalla yhteyttä taloudenhoitajaan osoitteella taloudenhoitaja(a)glossa.fi. Kerro viestissä nimesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi sekä jäsenmaksun tyyppi.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksun voi maksaa Glossa ry:n tilille:
Saaja: Glossa ry.
Tilinumero: FI67 7997 7995 9782 98
Ei viitenumeroa, viestikenttään jäsenmaksun tyyppi.
Mikäli olet uusi jäsen, otathan yhteyttä taloudenhoitajaan ennen jäsenmaksun maksamista.

Jäsenedut

Glossan jäsenet saavat 25 % alennuksen SKS:n verkkokaupan ja Tiedekirjan myymälän (Snellmaninkatu 13, Helsinki) SKS:n kirjoista. Myös Suomen kirkkohistoriallinen seura on myöntänyt Glossan jäsenille -25 % jäsenedun julkaisuistaan – julkaisuja myy Tiedekirja ja seuran julkaisuluettelo löytyy sivulta http://www.skhs.fi/julkaisut/.

Sähköpostilista

Toiminnastamme tiedotetaan sähköpostilistalla, jolle voit liittyä lähettämällä viestin ”subscribe glossa-list” osoitteeseen majordomo(at)lista.tsv.fi. Tällä hetkellä jäseninä on yli 100 tutkijaa ja opiskelijaa keskiajan tutkimuksen eri aloilta.